Het team

Ons team heeft liefde en passie voor het vak. Wij behandelen zoals we zelf ook behandeld willen worden. Wij nemen de tijd voor onze patiënten en geven graag gehoor aan persoonlijke wensen. Ons team volgt jaarlijks diverse cursussen en of nascholingen zodat hun kennis op peil blijft.

Ellen van der Vlerk

Ellen van der Vlerk

Geregistreerd mondhygiënist en kindertandverzorgende
(BIG registratie 79927618079)

Ellen van der Vlerk heeft al 14 jaar ervaring in de tandheelkunde. Haar passie is het helpen van mensen op een duidelijke en rustige manier met een tikkeltje humor. Ze neemt de tijd voor al haar patiënten en bij haar bent u geen nummer.

Ze heeft haar opleiding mondzorgkunde afgerond aan de Hogeschool Utrecht. Met diverse bij en nascholingen en externe stages heeft zij zich gespecialiseerd in de kindertandheelkunde en angstbegeleiding.

Ellen is aanwezig van maandag t/m zaterdag

Jeffrey Knip

Jeffrey Knip

Tandarts gespecialiseerd in implantologie
(BIG registratie 29923324302)

Jeffrey Knip is opgeleid tot tandarts aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde in Amsterdam. Naast algemene tandheelkunde werd zijn interesse meteen al gewekt door meer complexe behandelingen waarin hij verdere verdieping heeft gezocht

In onze praktijk zal Jeffrey zich vooral bezighouden met het behandelen van deze complexe behandelingen. Wij werken nauw samen met Tandartspraktijk Keijzershof waar Jeffrey Knip praktijkeigenaar is.

Jeffrey zal aanwezig zijn op de donderdagen.

Alodia Capilla

Alodia Capilla

Tandarts
(BIG registratie 39914232902)

Met haar jarenlange ervaring in de tandheelkunde is zij een echte aanwinst in ons team.

Alodia beoefent met veel passie algemene tandheelkunde. Zij kan goed de patiënt gerust stellen zeker met het oog op kinderen of angstige patiënten. Alodia zal 3 dagen werkzaam zijn in Ackerswoude.

Eefje Westerling

Eefje Westerling

Tandarts
(BIG registratie 99043896902)

Eefje werkt elke dinsdag in onze praktijk. Zij staat bekend om haar fijne rustige manier van behandelen. Eefje legt alles uitgebreid uit zodat u niet met vragen komt te staan. Haar affiniteit ligt bij wortelkanaalbehandelingen en restauratieve behandelingen.

Amber Stolwijk

Amber Stolwijk

Geregistreerd mondhygiënist
(BIG registratie 09933727579)

Amber is onze topper op de woensdagen en donderdagen. Met haar vele jaren ervaring in de tandheelkunde en haar fijne manier van werken is zij een echte aanwinst voor onze praktijk!

Amber is gespecialiseerd in het verhelpen van ( ernstige) tandvleesproblemen. Teven is zij een topper op het gebied van diagnoses stellen bij halfjaarlijkse controles. Amber heeft haar opleiding afgerond aan de Hogeschool Utrecht.

Fariba Nowazari

Fariba Nowazari

Kindertandverzorgende

Fariba is al jaren werkzaam als kindertandverzorgende haar manier van behandelen zorgt ervoor dat elk kind met plezier in de stoel komt liggen.

Midenice de Vlugt

Midenice de Vlugt

Tandartsassistente

Midenice is afgestudeerd aan Capabel Onderwijs Groep, Rotterdam. Zij is een ervaren tandartsassistente die zowel aan de stoel als op administratief gebied de tandarts ondersteund.

Midenice is onze toegewijde preventie assistente die op de dinsdagen en vrijdagen werkzaam is. Met Ze staat bekend om haar zorgzame en grondige aanpak, waarbij ze tijd neemt om elke patiënt op zijn gemak te stellen en te behandelen. Midenice heeft haar preventie opleiding afgerond aan Dental best pratice.

Omra Kouwenhoven

Omra Kouwenhoven

Paro-preventie assistente/ student mondzorgkunde

Omra is op de zaterdagen werkzaam zij studeert mondzorgkunde bij Inholland in Amsterdam.

Patty Ouwerkerk

Patty Ouwerkerk

Office Manager

Patty is onze goedlachse office manager, zij is onze motor aan de receptie en houdt alles draaiende. Patty staat u altijd vriendelijk te woord en plant uw afspraken in. Ook met andere tandheelkundige vragen kunt u bij haar terecht. Patty is 5 dagen aanwezig in onze praktijk.

Estee Bergwerff

Estee Bergwerff

Student tandartsassistente/preventie assistente

Estee volg de opleiding tot tandartsassistent aan het Zadkine Rotterdam. Estee vind het vak tandheelkunde erg interessant en zal ook bij vele uiteenlopende behandelingen aanwezig zijn. In Ackerswoude zal zij naast het assisteren ook preventieve behandelingen uitvoeren. Estee heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een echte duizendpoot en is onmisbaar in ons team.

Melina Karbalai Mohammad

Melina Karbalai Mohammad

Tandartsassistente /receptioniste

Melina Karbalai Mohammad heeft de opleiding tot tandartsassistent afgerond aan het Zadkine Rotterdam. Zij vind het vak tandheelkunde erg leuk en wil iedereen met een glimlach de deur uit laten gaan.

Melina is ook een duizendpoot in onze praktijk en is vaak te vinden achter de receptie waar zij al uw tandheelkundige vragen kan beantwoorden. Melina is 4 dagen aanwezig in Ackerswoude.

Karin van Smit-Rijn

Karin van Smit-Rijn

Tandartsassistente

Karin is onze veelzijdige tandartsassistente, met jarenlange ervaring helpt zij met een grote glimlach al onze patiënten.

Karin is 3 dagen werkzaam bij ons.

Niko

Niko

Praktijkmascotte

Niko is onze praktijk mascotte! Deze clown van een boxer is al aardig bekend aan het worden in Pijnacker. Je kan Ellen en Niko vaak zien wandelen door de buurten van Pijnacker.