Het team

Ons team heeft liefde en passie voor het vak. Wij behandelen zoals we zelf ook behandeld willen worden. Wij nemen de tijd voor onze klanten en geven graag gehoor aan persoonlijke wensen.

Ellen van der Vlerk

Ellen van der Vlerk

Praktijkeigenaar en geregistreerd mondhygiënist
(BIG registratie 79927618079)

Ellen van der Vlerk heeft al 14 jaar ervaring in de tandheelkunde. Haar passie is het helpen van mensen op een duidelijke en rustige manier met een tikkeltje humor. Ze neemt de tijd voor al haar patiënten en bij haar bent u geen nummer.

Ze heeft haar opleiding mondzorgkunde afgerond aan de Hogeschool Utrecht. Met diverse bij en nascholingen en externe stages heeft zij zich gespecialiseerd in de kindertandheelkunde en angstbegeleiding.

Ellen is aanwezig van maandag t/m zaterdag

Jeffrey Knip

Jeffrey Knip

Tandarts gespecialiseerd in implantologie
(BIG registratie 29923324302)

Jeffrey Knip is opgeleid tot tandarts aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde in Amsterdam. Naast algemene tandheelkunde werd zijn interesse meteen al gewekt door meer complexe behandelingen waarin hij verdere verdieping heeft gezocht

In onze praktijk zal Jeffrey zich vooral bezighouden met het behandelen van deze complexe behandelingen. Wij werken nauw samen met Tandartspraktijk Keijzershof waar Jeffrey Knip praktijkeigenaar is.

Jeffrey zal aanwezig zijn op de donderdagen.

Alodia Capilla

Alodia Capilla

Tandarts
(BIG registratie 39914232902)

Alodia zal per 1 maart werkzaam zijn onze praktijk. Met haar jarenlange ervaring in de tandheelkunde is zij een echte aanwinst in ons team.

Alodia beoefent met veel passie algemene tandheelkunde. Zij kan goed de patiënt gerust stellen zeker met het oog op kinderen of angstige patiënten. Alodia zal 3 dagen werkzaam zijn in Ackerswoude.

Eefje Westerling

Eefje Westerling

Tandarts
(BIG registratie 99043896902)

Eefje werkt elke dinsdag in onze praktijk. Zij staat bekend om haar fijne rustige manier van behandelen. Eefje legt alles uitgebreid uit zodat u niet met vragen komt te staan. Haar affiniteit ligt bij wortelkanaalbehandelingen en restauratieve behandelingen.

Fariba Nowazari

Fariba Nowazari

Kindertandverzorgende

Fariba is al jaren werkzaam als kindertandverzorgende haar manier van behandelen zorgt ervoor dat elk kind met plezier in de stoel komt liggen.

Midenice de Vlugt

Midenice de Vlugt

Tandartsassistente

Midenice is afgestudeerd aan Capabel Onderwijs Groep, Rotterdam. Zij is een ervaren tandartsassistente die zowel aan de stoel als op administratief gebied de tandarts ondersteund.

Midenice is zeer gedreven om samen met collega’s optimale resultaten te behalen. Verder haalt zij voldoening uit het contact met mensen. Zo gaat zij graag een gesprekje met u aan.

Midenice is aanwezig op de zaterdagen.

Joyce Zonderop

Joyce Zonderop

Preventie en allround tandartsassistente

Joyce heeft jarenlange ervaring in de tandheelkunde en is de spil in onze praktijk.

Joyce zal 4 dagen werkzaam zijn in Ackerswoude.

Omra Kouwenhoven

Omra Kouwenhoven

Paro-preventie assistente/ student mondzorgkunde

Omra is op de zaterdagen werkzaam zij studeert mondzorgkunde bij Inholland in Amsterdam.

Paty Ouwerkerk

Paty Ouwerkerk

Office Manager

Patty is onze goedlachse office-manager en vaak te vinden bij de receptie. Zij kan al uw vragen beantwoorden en heeft veel kennis in de tandheelkunde.

Laura Paardekooper

Laura Paardekooper

Receptioniste

Laura werkt bij Ackerswoude als receptioniste.

Estee Bergwerff

Estee Bergwerff

Student tandartsassistent

Estee volg de opleiding tot tandartsassistent aan het Zadkine Rotterdam. Estee vind het vak tandheelkunde erg interessant en zal ook bij vele uiteenlopende behandelingen aanwezig zijn. In Ackerswoude zal zij naast het assisteren ook de poetslessen en de preventie bij kinderen uitvoeren.

Melina Karabalai Mohammad

Melina Karabalai Mohammad

Student tandartsassistent

Melina Karbalai Mohammad volgt de opleiding tot tandartsassistent aan het Zadkine Rotterdam.

Melina vind het vak tandheelkunde erg leuk en wilt hier later ook in doorgroeien. Zij zal in Ackerswoude 5 dagen aanwezig zijn. Melina zal naast het assisteren ook de poetslessen en de preventie bij kinderen uitvoeren.

Medine Kalayci

Medine Kalayci

Student tandartsassistent

Medine volgt de opleiding tot tandartsassistent aan het Zadkine Rotterdam. Medine vind het leuk om mensen te woord te staan en te helpen bij hun hulpvraag. Medine zal in Ackerswoude vooral te vinden zijn achter de receptie waar haar interesse ligt.